Om Oss

Vi  er et amatørstorband i Re i Vestfold, med tradisjonell storbandbesetning og teller til sammen 20 musikere herunder fast vokalist. Musikerne er imidlertid rekruttert fra både Re og omegnskommunene. Vår dirigent og musikalske leder har de siste 20 årene vært saxofonisten Øyvinn Pedersen bosatt på Geithus.

Storbandet Fokus anno 2019.

Vi øver mot konsert i Foynhagent med Trine Rein

 

Bandet engasjerer seg i og markedsfører seg til både underholdning, dansespillinger og konsertoppdrag. Bandet håndterer i tillegg både taffelmusikk gjennom bandets kompgruppe, men kan også håndtere polonese med hele storbandet om det ønskes. Storbandet har gravis utviklet seg til også å være kapabel for større produksjoner dels på egen kjøl og dels i samarbeid med andre.

 

Oppdragene har opp gjennom tidene vært knyttet til brylluper, åremålsdager, vennefester, julebord, firmajubileer, konserter og kongresser. Noen av oppdragene har vært friluftsarrangementer, mens andre har vært på etablerte scener, hoteller og kulturhus. Stilartene som storbandet håndterer blir tilpasset spilleopdraget. Det være seg tradisjonell storbandjazz, kjente ”mainstream” jazzlåter, dansbare låter innen bl.a. latin, rock, disco, swing, vals, tango, cha cha, blues og R&B.

© 2017 Storbandet Fokus