top of page

Om Oss

Vi er et storband fra Tønsberg kommune. Våre musikere er imidlertid fra hele Vestfold. Vi har den tradisjonelle storbandbesetningen, 17 musikere + vokalist og leder. Storbandjazz tilpasset konserter, åremål, jubileer, brylluper og dans.

 

Bandet engasjerer seg i og markedsfører seg til både underholdning, dansespillinger og konsertoppdrag. Bandet håndterer i tillegg både taffelmusikk gjennom bandets kompgruppe, men kan også håndtere polonese med hele storbandet om det ønskes. Storbandet har gravis utviklet seg til også å være kapabel for større produksjoner dels på egen kjøl og dels i samarbeid med andre.

 

Oppdragene har opp gjennom tidene vært knyttet til brylluper, åremålsdager, vennefester, julebord, firmajubileer, konserter og kongresser. Noen av oppdragene har vært friluftsarrangementer, mens andre har vært på etablerte scener, hoteller og kulturhus. Stilartene som storbandet håndterer blir tilpasset spilleopdraget. Det være seg tradisjonell storbandjazz, kjente ”mainstream” jazzlåter, dansbare låter innen bl.a. latin, rock, disco, swing, vals, tango, cha cha, blues og R&B.

Storbandet Fokus høsten 2020.

Saksgruppa2020.jpg

Nye ansikter og rokkeringer i sax-stemmene gir fulltallig saxgruppe fra 2020. Gledelig for oss alle. Vi ønsker særlig velkommen til våre nye medlemmer Roy Olsen og Tom Nilsen, men også stor kred til Gunn Hilde Kjølstad Hagen som sporty har byttet ut tenorsax'en med barytonsax.

Trompetgruppa75%.jpg

Alle fire stemmene vel ivaretatt i fullbesatt trompetgruppe. Inspirerende solister, lead og samlet ”trøkk” med resten av bandet.

Trombonegruppa.jpg

Trombonerekka representerer litt av grunnstammen i bandet da Vidar og Thor Ole har vært med siden starten i 1975. Ny i rekka er Kristian Myrheim som hilses spesielt velkommen - rekka er da på ny fulltallig

Kompgruppamtxt.jpg

Kompgruppa i storbandet har vært stabil over flere år, med høy trivselfaktor og stor spilleglede. Vår trofaste musikalske leder over mange år Øyvinn i front på bildet.

bottom of page